2016 – Sectie Sjaak goes Reincarnated!

Beste leden van Sectie Sjaak,

Het is alweer 2 jaar geleden dat we met z’n allen verkleed als ware Schotse helden op de Bijland rondliepen. Een fantastisch feest waarvan je de foto’s hier overigens kunt bekijken. Zoals we in de afgelopen vergadering reeds aangekondigd hebben, is het ook dit jaar weer tijd voor een gezellig samen zijn.

 

Het feest zal plaatsvinden op Zaterdag 1 oktober 2016 vanaf 20:00 uur. Het thema is “Sectie Sjaak goes reincarnated!“. Het is de bedoeling dat je verkleed komt als een artiest of artieste die niet meer onder ons is. Na de Highland Games ligt de lat natuurlijk hoog want man man man wat zagen we er toen hèèvig uut met z’n allen!
 
We zijn op zoek naar zeer getalenteerde sectie leden die een liedje willen mee playbacken. Als je mee wilt doen met de playbackshow dan kun je je aanmelden via Otto Berendsen op telefoonnummer 06 30818690. Het zou fantastisch zijn als we een paar mooie optredens hebben die avond!

 

Aanmelden voor het feest kan door geld over te maken naar rekeningnummer IBAN NL43RABO0327915250 O.V.V.: Sectie Sjaak Feest 2016. Voor een vrouw dient 25 euro overgemaakt te worden en voor een man 35 euro. Het totaalbedrag moet je dus zelf even uitrekenen.
Graag betalen voor zaterdag 10 september.
We gaan er van uit dat we er net als de vorige keer een superfeest van maken met z’n allen.
Tot 1 oktober!
 
Groet,
Feestcommissie Sectie Sjaak
Om in de stemming te komen. Hierbij de Sectie Sjaak Spotifyplaylist!